Coaching
Wil je samen verkennen?

Heb je een persoonlijke vraag en wil je liever 1 op 1 verkennen? Onze NEL coaches helpen je graag!

Ervaar hoe je kunt LEVEN door te BELEVEN

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

  • Je ervaart een ongemakkelijk gevoel of (aanhoudend) fysieke klachten.
  • Je loopt vast, je hoofd komt niet tot rust en je blijft piekeren.
  • Je hebt wellicht al je eigen oplossingen ingezet, maar deze werken niet meer voldoende.
  • In het contact met bepaalde personen of in jouw team, kom je telkens hetzelfde ongemak of gedoe tegen en het is lastig of lijkt het zelfs onmogelijk om deze vicieuze cirkel te doorbreken.
  • Misschien ben je er al lang over aan het nadenken, maar weet je nog niet precies welke richting je op wilt met je werk/je leven of vind je het nog te spannend om de eerste stappen te zetten om te gaan doen waar je echt blij van wordt.

Werkwijze

Een NEL coach maakt (ook) gebruik van de taal van het lichaam. Met inzet van de tool lichaamsbewustzijn kunnen we samen het reageren van het lichaam verkennen: bijvoorbeeld t.a.v. het ongemakkelijke gevoel, de fysieke klacht of het piekeren. Daar valt veel te ontdekken waar je je vaak nog niet bewust van bent.

Waarom coaching bij NEL?

NEL beschouwt ons lichaam en onze geest als een onlosmakelijke eenheid. Het lichaam is als het ware een archief dat sporen van het verleden draagt. Spierspanning, houding en beweging hangen samen met wat we voelen en wat we denken. Dit is gebaseerd op dat wat we geleerd hebben of dat wat we hebben meegemaakt.

Het kennismaken met de aanwezige denk-, gevoels- en gedragspatronen en het bewust worden dat we deze kunnen blijven volgen, maar er ook uit kunnen stappen, geeft keuzevrijheid. ‘MOETEN maakt plaats voor ‘WILLEN’. Als vanzelf gaan we in de richting bewegen die bij ons past. NEL laat jouw oorspronkelijkheid weer zichtbaar en voelbaar worden. Het gevolg is het ervaren van verbinding, vitaliteit en (levens)energie!