Aanbod Opleidingen, trainingen en coaching

Voor zorgprofessionals en iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hier ons aanbod voor opleidingen, trainingen en coaching en ontdek hoe NEL voor jou van betekenis kan zijn.

Opleidingen

Voor zorgprofessionals

NEL wil zorgprofessionals opleiden in het inzetten van de tool ‘Lichaamsbewustzijn’ zodat zij deze kunnen toevoegen aan hun behandelaanbod. Cliënten met fysieke en/of mentale klachten zijn vaak minder aangesloten op het ervaren van hun lichaam. Hiermee missen zij een belangrijke informatiebron over wat nodig is voor herstel.

Door professionals op te leiden in het gebruiken van de tool lichaamsbewustzijn tijdens hun werk, draagt NEL tevens bij aan persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke leiderschap en zelfzorg.

Trainingen

Voor persoonlijke ontwikkeling!

NEL is er voor iedereen die de taal van het eigen lichaam beter zou willen leren verstaan. Dit als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. Dit brengt niet alleen verbinding met jezelf, maar ook met je omgeving. Het lichaam wordt niet meer als last maar als een fijn (t)huis ervaren. Vitaliteit en (levens)energie is het resultaat.

Coaching

Wil je samen verkennen?

Wil je liever 1 op 1 verkennen? NEL faciliteert ook coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. Samen gaan we luisteren naar de taal van het lichaam. MOETEN zal plaatsmaken voor WILLEN, en onze NEL coaches laten je dat graag ervaren.

Voor verwijzers

NEL wil verwijzers helpen om de juiste behandelaar te vinden voor hun patiënten/cliënten die de taal van het lichaam niet (meer) verstaan. NEL heeft ruim 650 zorgprofessionals opgeleid door heel Nederland. Kom in contact met opgeleide zorgprofessionals bij jou in de buurt.