Karin Timmerman

Karin Timmerman

Opleider, trainer en coach

Telefoonummer: 06-52364327

Ik heb een groot vertrouwen in de wijsheid en het herstellend vermogen van ons eigen lichaam. Ik heb dit meermaals ervaren bij mezelf en ik ben er getuige van geweest bij zoveel mensen die ik heb begeleid.

Deze wijsheid kan je alleen ervaren als je het lichaam de kans geeft om te reageren vanuit vertrouwen en veiligheid. En dat maakt het soms lastig; we zijn niet altijd groot gebracht met de overtuiging dat antwoorden gevoeld kunnen worden in plaats van bedacht.. En deze wijsheid kan dus ook niet door een ander worden aangeraakt behalve jouzelf. Met het belevende lichaam als toegangspoort.

Mijn passie is om mensen te begeleiden in het proces van lichaamsbewustwording. Met als doel om mensen te laten ervaren welke wijsheid en mogelijkheden zij bezitten vanuit eigenheid. Eigenheid is de aanwezigheid van jezelf, je waarden, je talenten, je verlangens, je identiteit. Als je hier op aangesloten bent ervaar je verbinding, vitaliteit en (levens)energie en lijkt dat waar je soms zo je best voor doet ineens vanzelf te gaan! De tool lichaamsbewustzijn brengt je daar..

In 2017 startte ik mijn eigen coach- en trainerspraktijk Principium Zelfzorg. In dat jaar startte ik ook samen met Hilda Aanen de zelf ontworpen opleidingen om de tool lichaamsbewustzijn een plek te geven binnen de paramedische behandeling in Nederland. De kracht van de wijsheid van ons lichaam ervaren we daar keer op keer met elkaar. Ik voel nog steeds euforie als ik daar getuige van ben. NEL is het resultaat van deze euforie. NEL is de belichaming van deze kracht en wijsheid en ik voel veel passie om deze te ondersteunen en nog meer ruimte te geven.

Ik woon met mijn man Richard, zoon Joep en dochters Roos en Lieke in Bergschenhoek. Ik vind het heerlijk om thuis en met mijn gezin te zijn en daarnaast het leven te beleven in al haar facetten.

Leven is beleven!